Mooie wedstrijd in Obertraun!

In maart dit jaar heb ik samen met mijn vriend en ijszwemmer Fergil meegedaan aan de Oostenrijkse wedstrijd in Obertraun. Dat ligt aan de Halstättersee, een heel mooi meer midden tussen de besneeuwde bergen. We konden hier (relatief) makkelijk aan meedoen omdat we toch op wintersportvakantie waren. Nu hoefden we ‘maar’ vier uur te rijden…

Maar het was prachtig. In een supermooie omgeving en met erg goede organisatie hebben we samen de Nederlandse eer hooggehouden. Ik heb hier de tweede tijd ooit op de 1000 meter gezwommen (12.29.54). Fergil werd verdienstelijk tweede zodat het podium hoofdzakelijk oranje was.

 

 

 

De eerste prijs was een handgemaakt keramiek kunstwerkje, gemaakt door een lokaal atelier. Die moet je niet op het dak van de auto laten staan als je wegrijdt….

 

Ook wel leuk: de Oostenrijkse krant gehaald!

En meer pers: de Oostenrijkse Nachrichten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *