Amstel Ice Swim was weer top!

Gisteren was voor de tweede keer de Amstel Ice Swim, een mooie ijswedstrijd in de Amstel (eindelijk een wedstrijd op fietsafstand 😉 Het water was een beetje te warm (5,7 graden) maar het was verder een hele mooie wedstrijd. Ik heb meegedaan aan de 1000 meter en 500 meter en beide afstanden gewonnen. Een lekker gevoel op weg naar de wedstrijd volgende week waar alle grote ijszwemmers van de wereld aanwezig zijn!

Ook leuk was dat hier bijna mijn hele familie aan mee deed. Mijn broer Yip, mijn vader en moeder en mijn tante Wiesje hebben allemaal ook een stuk gezwommen. Mijn kleinste broer Pjotr mocht nog niet zwemmen, maar heeft zich goed vermaakt als omroeper en met het opruimen van de vlaggen.

 

En het was erg leuk om voor diverse TV ploegen te mogen staan en iets te vertellen. Vooral AT5 heeft een leuke reportage over me gemaakt. De wedstrijd is verder onder andere op TV geweest bij RTL nieuws, op de site van de Telegraaf en een aantal andere nieuwszenders. Dank aan de organisatie voor een topdag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *